Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Homar po portugalsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

homar 1 puszka
oliwa 2 łyżki
ketchup 150 g
pieczarki 150 g
natka pietruszki
papryka czerwona 2 strąki
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Homar po portugalsku

Pieczarki obrać,opłukać ,drobno pokroić i usmażyć,następnie zemleć razem z papryką i wymieszać z ketchupem i posiekaną natką pietruszki,doprawić do smaku,homara ułożyć w salaterce ,polać sosem i udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 20.10.2011 16:33
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak