Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron razowy z grzybkami i groszkiem na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Makaron razowy 1 szkl
grzybki mun 1 garść
groszek konserwowy 1 szt
masło
koperek
sos sojowy

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron razowy z grzybkami i groszkiem na ciepło

Grzybki mun ok 1 garści moczymy w gorącej -przegotowanej wodzie pod przykryciem ok 5 min .Następnie gotujemy je ok 10 min na małym ogniu .Po ugotowaniu grzyby studzimy .Kroimy w paseczki .Groszek odcedzamy z zalewy .Makaron gotujemy w osolonej wodzie . Na patelni rozpuszczamy troszkę masła. Dodajemy pokrojone grzybki -podsmażamy .Następnie dodajemy odcedzony makaron i groszek .doprawiamy sosem sojowym .Podsmażamy .Ozdabiamy koperkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 12.10.2011 09:33
fajna
aacaac 12.10.2011 08:18
ciekawe
jolita 12.10.2011 08:01
fajny
iwa643 12.10.2011 07:24
Podajemy na ciepło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak