Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kajzerki z camembertem orzechowym zapiekane.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

platkow migdałowych 1 duża garść
kajzerki 2 szt
ananas z puszki 1 plaster
winogrona zielone 12 (bez pestek)
camembert 1 orzechowy

Przepis i sposób przygotowania na: Kajzerki z camembertem orzechowym zapiekane.

Kajzerki przekroić wzdłuż na dwie połowy. Camembert orzechowy przekroić na 4 plastry (wielkości kajzerki). Na wierzchu rozłożyć cząstki ananasa i przekrojone na pół winogrona. Posypać płatkami migdałowymi. Wstawić do nagrzanego do 200 stopni piekarnika (grzejnik górny) i zapiekać ok. 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 27.02.2012 21:06
wyśmienite połączenie
Natalia/tubisiek 14.10.2011 20:08
wspaniałe, muszę spróbować takie zrobić :)
magical66 13.07.2011 19:48
ciekawie wygląda
wedith1 11.10.2010 20:39
Lubię takie bułeczki zapiekane! Super!
eli_555 18.08.2010 20:32
Uwielbam camembert,muszę wypróbować.
SmacznaPyza 03.07.2010 17:18
fajny pomysł na przekąskę :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak