Składniki:
mięso na gulasz | 40 dag |
cebula | 2 sztuki |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
olej | 2 łyżki |
papryka marynowana | 1/2 słoika |
mięso na gulasz | 40 dag |
cebula | 2 sztuki |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
olej | 2 łyżki |
papryka marynowana | 1/2 słoika |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: