Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa - krem z fasolki szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Fasolka szparagowa żółta 1/2 kg
marchewka 1 szt
selera kawałek
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa - krem z fasolki szparagowej

Fasolkę oczyścic, pokroić na kawałki. Marchewkę i seler pokroić w kostke. Warzywa wrzucić do garnka i zalać wodą (tak, by zakryło warzywa), dodac kostkę bulionową. Gotować do miękkości warzyw. Gdy będa miękkie zmiksować blenderem i doprawic do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 30.10.2012 16:35
pycha zupa
kate.500 09.05.2012 08:03
pycha
marzencia2007 25.01.2012 14:26
musi by? pyszna ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak