Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki szparagowej, pomidorów i ogórka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 30 dag
pomidor 2 szt
ogórek 2 szt
cebula czerwona 1 szt
ser feta 10 dag
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat 1 op
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki szparagowej, pomidorów i ogórka

1. Sos przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu.
2. Fasolkę myjemy i odcinamy końce. Gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, osaczamy i studzimy.
3. Pomidory sparzamy, obieramy i kroimy w kostkę. Ogórki myjemy, osuszamy, obieramy i kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i siekamy. Fetę kroimy w kostkę. Warzywa mieszamy z serem. Polewamy sosem i dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 25.01.2014 07:48
pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak