Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane po szwajcarsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
twaróg 25 dag
natka pietruszki 3-4 łyżki
sól szczypta
pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane po szwajcarsku

Obrane jaja przekrój wzdłuż na pół, wyjmij żółtka i utrzyj je na gładką jednolitą pastę z sosem, twarogiem, solą i pieprzem.
Farsz wymieszaj z zieloną pietruszką, nadziej nim białka, a całość udekoruj gałązkami pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak