Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto francuskie z parówką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
parowka cienka
ser żółty
ketchup
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto francuskie z parówką

Gotowe ciasto francuskie (to taka wersja na szybko :) ) kroimy na prostokąty, na każdą część kładziemy plasterek żółtego sera oraz parówkę (końce parówek można przekroić w krzyżyk) i zwijamy. Smarujemy je po wierzchu jajkiem i wkładamy do nagrzanego piekarnika na ok. pół godziny. Podajemy ciepłe, polane ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 22.05.2013 22:21
smaczne :)
Gosia20 05.10.2012 14:56
mmm czuję ten zapach :)
Motorek 18.09.2012 12:28
smaczne
BozenA 27.03.2012 13:49
mmmm
BozenA 27.03.2012 13:49
mmmm
Mariusz10 08.01.2012 18:58
pycha
m1monika 13.12.2011 21:10
super
LuKaSz4761 02.12.2011 13:10
Rewelacja
LuKaSz4761 02.12.2011 13:10
Rewelacja
Justa32 16.09.2011 09:57
smaczne
monisia1977 04.06.2011 14:08
dobre
misia53 03.06.2011 23:19
Przypomina mi to wystające nóżki spod kołderki .....hihi...
alaaa 03.06.2011 12:51
wypróbuję na kolację,,,
Krystyna32 01.06.2011 00:16
extra
MAR3STA 29.05.2011 23:01
fajne i pomysłowe;)
Rybciia 25.05.2011 16:46
świetne danie;)
kome 23.05.2011 19:34
fantastyczne
pawel6 23.05.2011 10:08
Super pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak