Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba z twarogiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 4 kawałki
śmietana 1 łyżka
sok z cytryny 3 łyżki
masło lub margaryna 25 gram
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
ser biały 10 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: ryba z twarogiem

Filety rybne nacieramy solą i pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny.Ser rozcieramy ze śmietaną i układamy cienką warstwę na każdym filecie,następnie filety zwijamy aby ser pozostał w środku.Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem,układamy filety,posypujemy je tartą bułką a na wierzchu kładziemy grudki masła.Pieczemy w letnim piekarniku ok 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 03.02.2013 11:03
ciekawy przepis
dianix 29.02.2012 20:06
jakie to jest w smaku? bo nie wyobrażam sobie ryby z twarozkiem hehe... pozdrawiam
Krystyna32 16.07.2011 10:09
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak