Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka z owocami morza

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata 1 opakowanie
kiełki 1/2 szklanki
owoce morza 500 g
dressing do owoców morza 1/2 opakowania
bulion 1 kostka
jajka przepiórcze 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka z owocami morza

Jajeczka przepiórcze gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek i kroimy na pół. W woku rozpuszczamy kostkę bulinową z 1 szklanką wody. Dodajemy owoce morza i gotujemy na małym ogniu. Odstawiamy do ostygnięcia. Do miski nakładamy poszarpaną sałatę, kiełki, jajka i owoce morza. Delikatnie mieszamy i przed podaniem polewamy dressingiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 10.06.2012 08:14
dziękuję
Wiesława1 05.06.2012 11:54
super
magdalena63 22.06.2011 19:16
na pewno smakuje wyśmienicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak