Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki nadziewane

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 80 dag
masło 10 dag
jajko 1 sztuka
ser żółty 30 g
wędlina 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki nadziewane

bułkę wydrążyć jajka umyć ugotować na twardo ostudzić i posiekać ser żółty zetrzeć na tarce po czym rozetrzeć z masłem wędlinę pokroić w kostkę se ser dodać jajko wędliny i wymieszać wydrążoną bułkę nadziać farszem zwilżyć powierzchnię farszu i bułki ułożyć na blasze i piec 10 minut aż bułka będzie krucha

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak