Składniki:
grzyby | 45 dag |
kapusta | ½ główki |
smalec | 2 łyżki |
cebula | 1 szt. |
ogórek kiszony | 2 szt. |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier | |
sól | |
pieprz |
grzyby | 45 dag |
kapusta | ½ główki |
smalec | 2 łyżki |
cebula | 1 szt. |
ogórek kiszony | 2 szt. |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: