Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa botwinka 2 (uboższa wersja)

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwinki 3 pęczki
marchewek 5
ziemniaków 5
uniwersalna przyprawa warzywna
barszczyku 1 pzczka
pieprz
kości lub rosołowe

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa botwinka 2 (uboższa wersja)

Ugotować wywar mięsny, dodać pokrojoną drobno botwinkę (buraczki i łodyżki - bez liści), pokrojoną drobno marchewkę i ziemniaki. Gdy wszystko będzie miękkie dodać barszcz z paczki, przyprawić do smaku, zaciągnąć śmietaną lub mlekiem z mąką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 21.01.2013 21:34
Smakowita :)
Grażyna13 21.01.2013 21:34
Smakowita :)
Mysiunia 25.10.2011 13:24
uwielbiam taka zupe! :)
Wafelek2601 26.09.2011 10:27
cudo nie zupa
agnieszka137 13.05.2011 13:44
smaczna
polly66 11.05.2011 10:17
niach niach :P dziś mam zamiar zrobić XD

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak