Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem kokosowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 2 szklanki
wiórki kokosowe 25 dag
Żelatyna wieprzowa Prymat 3 łyżki
cukier 1 szklanka
masło 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: krem kokosowy

żelatynę rozpuścić w połowie szklanki gorącego wody wiórki kokosowe zalać gotujące się mleko wymieszać i odstawić margarynę utrzeć z cukrem dodać przestudzoną masę mleko kokosowe nadal ucierając powoli wlewać ostudzoną żelatynę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 23.04.2011 21:05
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak