Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
cebula 1,5 szt
sól do smaku
cukier do smaku
olej do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej kapusty

Kapustę obrać, umyć i poszatkować. Opruszyć solą, aby zmiękła. Cebulę obrać, bardzo drobno pokroić, delikatnie opruszyć sola i dodać ją do posiekanej kapusty. Dodać cukier, sok z cytryny, trochę oleju. Wszystko ze sobą wymieszać. Podawać jako dodatek do drugiego dania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 29.06.2011 14:11
uwielbiam kapustę czerwoną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak