Przepis i sposób przygotowania na: BOCZEK WĘDZONY Z PAPRYKĄ
Boczek w warzywach gotować, uwaga, nie za długo, bo straci smak. Boczek wyjąć i posypać papryką. Podawać z pieczywem.
Wywar najlepiej wykorzystać do zupy. SMACZNEGO !!!
boczek wędzony | 1,5 kg. |
pietruszka | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuka |
seler | 1 sztuka |
ziele angielskie | - - |
majeranek | - - |
bulion | 1 kostka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | - - |
Papryka słodka mielona Prymat | - - |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: