Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschetta ryżowa

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wafle ryżowe 2 szt
pomidor 1 szt
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
ocet balsamiczny 1 łyzeczka
ząbek czosnku 1 szt
ser ricotta 2 łyżki
oliwa 1 łyzeczka
bazylia 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta ryżowa

Wafel smarujemy serkiem ricotta. Pomidora pokroimy drobno, dodajemy, drobno posiekany kawałek ząbka czosnku, oliwe, ocet i pieprz. Mieszamy i układamy na wierzchu wafla, dokoła kładąc liście roszponki i liście bazylii, skrapiamy octem balsamicznym i posypujemy świezo zmielonym pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

darus 10.08.2011 12:35
smakowicie wygląda
manaika 27.07.2011 11:48
hmmm... ciekawe
Katarzyna/kate1980 11.05.2011 17:31
śliczna
artur7 29.04.2011 15:30
piekne
monika154 24.04.2011 13:50
piękne
ada12302 21.04.2011 22:49
fajny przepis
Babciagramolka 06.04.2011 10:00
Coś dla mnie
patusia 05.04.2011 02:01
Niby szybkie a jakie pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak