Składniki:
wywar z kurczaka | 1,5 l |
ziemniaki | 4 sztuki |
kapusta biała | 1 kawałek |
fasola szparagowa | 100 g |
cebula | 1 sztuka |
szpinak | 80 g |
liscie botwinki | 20 g |
ser żółty | 50 g |
ryż | 3 łyżki |
oliwa | 2 łyżi |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
wywar z kurczaka | 1,5 l |
ziemniaki | 4 sztuki |
kapusta biała | 1 kawałek |
fasola szparagowa | 100 g |
cebula | 1 sztuka |
szpinak | 80 g |
liscie botwinki | 20 g |
ser żółty | 50 g |
ryż | 3 łyżki |
oliwa | 2 łyżi |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: