Składniki:
jesiotr | 1,2 kg |
sok z kwaszonych ogórków | 2 l |
masło | 100 g |
cytryna | 1 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sos | |
koperek | 5 łyżek [usiekany] |
masło | 100 g |
mąka | 150 g |
śmietana | 100 g |
kostka rosołowa | 1 szt |
sól | do smaku |
jesiotr | 1,2 kg |
sok z kwaszonych ogórków | 2 l |
masło | 100 g |
cytryna | 1 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sos | |
koperek | 5 łyżek [usiekany] |
masło | 100 g |
mąka | 150 g |
śmietana | 100 g |
kostka rosołowa | 1 szt |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: