Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane tuńczykiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
majonez 1-2 łyżki
natka pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane tuńczykiem

Jaja obieramy, przekrawamy wzdłuż. Wyjmujemy żółtka i ucieramy z majonezem, rozdrobnionym tuńczykiem, przyprawiamy do smaku, dodajemy posiekaną natkę pietruszki.. Połówki białek wypełniamy masą. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 21.12.2013 09:42
bardzo lubię
Ela15 02.10.2013 14:21
bardzo dobre
IwonaKa 07.06.2013 00:26
super,muszę spróbować
Dorian 25.12.2012 00:30
super
Wafelek2601 08.10.2012 09:21
Pyszne
Anna138 15.09.2012 16:07
super
Kekerboom 08.06.2012 13:15
super
Łukasz15 25.05.2012 13:35
pycha
Anna152 19.05.2012 21:51
mniam
agnieszka214 30.04.2012 10:05
pychota
magical66 18.12.2011 17:39
fajny pomysł
Seba 05.11.2011 10:23
smaczne
gacopierz23 21.09.2011 20:29
i już mam kolacje na piątek :)
berys18 19.09.2011 12:23
super pomysł
Grazyna0211 09.07.2011 08:23
pyszne jajeczka
ronald88 04.06.2011 06:06
super
Kopiko1983 27.04.2011 22:03
Super!
Krystyna32 25.03.2011 06:53
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak