Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wiosenne jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek
szynka 10 dag
keczup pikantny 3 łyżki
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
liście sałaty
jajko ugotowane na twardo 5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: wiosenne jajka

jajka przekrawamy wzdłuż na połówki.żółtka wyjmujemy,rzodkiewki drobno kroimy lub ścieramy na tarce,szynkę kroimy w kostkę dodajemy do żółtek razem z rzodkiewką.dodajemy keczup,majonez,sól,pieprz,dokładnie mieszamy,masą napełniamy białka.dekorujemy zieleniną.do farszu można też dodać ogórka zielonego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak