Składniki:
pierś z indyka | 20 dag |
banan | 1 szt. |
jabłko | 1 szt. |
czerwone porzeczki | 10 dag |
kostka rosołowa | 1 szt. |
sok z ctryny | 1 łyzki |
olej | 1 łyżki |
curry | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
pierś z indyka | 20 dag |
banan | 1 szt. |
jabłko | 1 szt. |
czerwone porzeczki | 10 dag |
kostka rosołowa | 1 szt. |
sok z ctryny | 1 łyzki |
olej | 1 łyżki |
curry | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: