Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selera, czerwonej fasoli i papryki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler konserwowy 1 szt
fasola czerwona z puszki 1 szt
majonez tradycyjny do smaku
jogurt naturalny do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selera, czerwonej fasoli i papryki

Seler odsączyć na sitku, pokroić na mniejsze cząstki. Fasolę opłukać i odsączyć z wody. Paprykę pokroić w kostkę i posolić. Połączyć ze sobą seler, fasolę i pora. Z 3 łyżek majonezu i jogurtu przygotować sos dodając cukier i pieprz ziołowy. Warzywa zalać sosem i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 04.02.2014 11:52
fajna sałatka
Seba 26.04.2013 08:28
bardzo fajna
Pani Domu 06.11.2012 16:36
super sałatka
Krystyna32 25.10.2012 09:05
fajna
RenataZ-et 02.10.2012 20:24
super sałatka
olkaaa 08.08.2012 08:56
chętnie spróbuję
aleksa123 29.05.2012 08:38
super
gacopierz23 04.01.2012 10:31
zdrowa
smakoszek 29.10.2011 09:50
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak