Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do zrazów

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

smalec 10 dkg
cebula 10 dkg
mąka 5 dkg
sól do smaku
wywar kostno jarzynowy 90 dkg
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do zrazów

Cebule obrać pokroić w kostkę i zrumienić na smalcu po czym dodać mąkę i sporządzić zasmażkę, dodać wywar, rozmieszać i zagotować. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 12.03.2011 10:04
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak