Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos lozański

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sos majonezowy
ogórek świeży 3
śmietana 3 łyżki
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
koperek
sól
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Sos lozański

Ogórki po umyciu i obraniu należy zetrzeć na tarce o dużych otworach, usuwając duże pestki. Łączymy z majonezem, śmietaną, koncentratem pomidorowym i posiekanym koperkiem. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak