Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Devolay z grzybami

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 kg
ser żółty 8 plasterków
kurki 40 dag
cebula
sól, pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Devolay z grzybami

Kurki dokładnie myjemy osuszamy. Cebulę siekamy, dusimy z kurkami 10 min. Filety rozbijamy. Doprawiamy. Na każdym ukłądamy plaster sera i farsz. Zwijamy. Panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 22.03.2011 17:13
moje ulubione kotleciki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak