Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ligawa wołowa 1/2 kg
ogórek kiszony 3-4 szt
cebula 1-2 szt
żółtko surowe 2 szt
sól
pieprz
oliwa
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar

Świeżą ligawę wołową mielimy a następnie mieszamy z surowymi żółtkami.

Układamy na półmisku i z jednej strony układamy posiekaną drobno cebulę a z drugiej strony posiekane ogórki kiszone.

Solą, pieprzem, oliwą i maggi każdy doprawia sobie według uznania na swoim talerzyku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Koper 30.01.2011 09:57
fajny
MAŁGORZATA108 28.01.2011 17:59
Ciekawy pomysł, ja zawsze mieszam z pokrjoną cebulą.
Emilia22 28.01.2011 16:44
wygląda fajnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak