Składniki:
mięso mielone cielęce | 1/2 kg. |
grzyby | 40 dag. |
kajzerka | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 1 sztuka |
majeranek | 1 łyżka |
oliwa | 7 łyżek |
mąka | 4 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
sól | do smaku |
mięso mielone cielęce | 1/2 kg. |
grzyby | 40 dag. |
kajzerka | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 1 sztuka |
majeranek | 1 łyżka |
oliwa | 7 łyżek |
mąka | 4 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: