Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z fasoli

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola 4 szkl
seler 1 szkl
ogórek kiszony 1 szkl
majonez 2/3 szkl
cebula 1/4 szkl
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z fasoli

Fasolę opłukać i ugotować,cebule obrać posiekać i razem z drobno posiekanym selerem udusić na oleju z dodatkiem niewielkiej ilości wody,fasole przepuścić przez maszynkę a następnie wszystkie składniki razem wymieszać ,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak