Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z buraków i cebuli

4.0
(21)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki czerwone 2 szt
cebula 3 szt
olej 100 ml
sól
pieprz
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z buraków i cebuli

Buraki ugotować, następnie zetrzeć na tarce o średnich otworach. Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę, dodać do tartych buraków dodać kwasek cytrynowy, dolać olej, wymieszać, do smaku doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak