Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z boczku, cebulki i zielonej papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony 30 dkg
cebula 1 sztuka
zielona papryka 1/2 sztuki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku
smalec

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z boczku, cebulki i zielonej papryki

Rozgrzać smalec. Wrzucić na niego pokrojony w drobną kostkę boczek i pokrojoną cebulkę. Podpiekać i przyprawić. Pod koniec dodać pokrojoną w kostkę paprykę. Farsz nadaje się do rolad mięsnych i zapiekanek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kaja1991 02.06.2012 12:57
poezja;)
caroline1983 04.03.2011 12:27
Pierogi z takim farszem też byłyby super :)
Margo1 16.01.2011 00:27
aż ślinka cieknie
Margo1 16.01.2011 00:27
aż ślinka cieknie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak