Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z cebulką i szczypiorkeim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 mała
szczypiorek garść
czosnek ząbki 1 ząbek
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
musztarda 1/4 łyżeczki
jajko ugotowane na twardo 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z cebulką i szczypiorkeim

Jajka ugotowane na twardo pokroić bardzo drobno. Wrzucić do miseczki. Dodać pokrojoną drobno cebulkę i szczypiorek. Dodać tyle majonezu by wszystko się ładnie połączyło. Dodać musztardę, sól, pieprz. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

migotka20 13.01.2011 13:25
Zjadłam czosnek :) poprawiam się - *dodać pokrojoną cebulkę, czosnek i szczypiorek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak