Składniki:
ząbki czosnku | 5 |
ocet winny | 1 łyzka |
oliwa | 4 łyzki |
sok z cytryny | |
sól | |
masło | 2 łyżki |
bekon | 5 plastrów chudy |
polędwica wołowa | 5 plastrów |
wino czerwone | 125 ml |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 2 szczypty |
ząbki czosnku | 5 |
ocet winny | 1 łyzka |
oliwa | 4 łyzki |
sok z cytryny | |
sól | |
masło | 2 łyżki |
bekon | 5 plastrów chudy |
polędwica wołowa | 5 plastrów |
wino czerwone | 125 ml |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: