Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wieprzowy na szybko

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka lub mięso od szynki 1 kg
Kostka Kucharek 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy na szybko

Mięso pokroić w drobną kostkę. Opiec na tłuszczu i posypać kucharkiem. Opieczone mięsko zalewamy wodą dodając kostki rosołowe. Dusimy ok. 1,5 godziny po czym zagęszczamy mąką. Podawać z kluskami śląskimi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 15.11.2011 09:20
super
Iwona51
Iwona51 19.12.2010 10:26
szybki i smaczny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak