Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersy z pasta rybną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żółty ser 90 g
majonez
tarty chrzan 40 g
masło 4 łyżki
sól
pieprz
papryka mielona
duża paczka krakersów
sardynki 3 (w oleju)
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersy z pasta rybną

Jajka i żółty ser nalezy zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Sardynki i masło rozetrzeć, dodać jajka, żółty ser, majonez i chrzan.
Wszystko dokładnie mieszamy, aby powstała pasta.
Doprawiamy solą, pieprzem i papryką.
Gotową paste nakładamy na krakersy i przykrywamy drugim.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak