Składniki:
kości wędzone | 40 dag |
woda | 2 l |
włoszczyzna | 1 pęczek |
kiełbasa | 2 laski |
boczek | 15 dag |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
tłuszcz | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
groch | 1/2 kg |
kości wędzone | 40 dag |
woda | 2 l |
włoszczyzna | 1 pęczek |
kiełbasa | 2 laski |
boczek | 15 dag |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
tłuszcz | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
groch | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: