Składniki:
filet z kurczaka | 2 sztuki |
skóra drobiowa | 25 dag |
śmietana | 100 ml |
bulion | 200 ml |
por | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
masło | 3 łyżki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
filet z kurczaka | 2 sztuki |
skóra drobiowa | 25 dag |
śmietana | 100 ml |
bulion | 200 ml |
por | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
masło | 3 łyżki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: