Składniki:
kilka lisci kapusty pekińskiej | |
kilka kiszonych buraczków | |
dwie łyżki olowy | |
dwie łyżki soku z ogórków | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól, pieprz | |
jabłko | 1 szt. (duże) |
ogórki kiszone | 2 szt. |
kilka lisci kapusty pekińskiej | |
kilka kiszonych buraczków | |
dwie łyżki olowy | |
dwie łyżki soku z ogórków | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól, pieprz | |
jabłko | 1 szt. (duże) |
ogórki kiszone | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: