Składniki:
pierś z indyka | 0,7 kg. |
suszona szałwia z apteki opak. | |
sól | 1 łyżeczka |
kostka rosołowa | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
ananas | mała puszka |
brzoskwinia | mała puszka |
bazylia | 1 łyżka |
tymianek | 1 łyżka |
pierś z indyka | 0,7 kg. |
suszona szałwia z apteki opak. | |
sól | 1 łyżeczka |
kostka rosołowa | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
ananas | mała puszka |
brzoskwinia | mała puszka |
bazylia | 1 łyżka |
tymianek | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: