Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 1 puszka
majonez 2 łyzki
musztarda 1 łyżeczka
szczypiorek usiekany 1-2 łyzki
sól, pieprz
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka posiekać, wymieszać z odsączoną kukurydzą, szczypiorkiem, majonezem i musztardą. Posolić i popieprzyć do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 15.12.2013 17:08
smaczna pasta
smakoszek 03.03.2013 18:18
lubię taką
Dorian 02.06.2012 07:43
pycha
Wojt@s
Wojt@s 08.01.2012 00:14
extra
Tahitha 08.12.2010 05:53
Bardzo lubię pasty jajeczne. Proste i smaczne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak