Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka i mieszanki fasol

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola biała z puszki 200 g
fasola czerwona z puszki 200 g
cebula czerwona 1
Musztarda miodowa Prymat 2 łyżki
natka kolendry
sok z cytryny
sól, pieprz
oliwa 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka i mieszanki fasol

Tuńczyka odcedzamy i dodajemy do miseczki. Dorzucamy również odcedzone fasole, posiekaną natkę kolendry, pokrojoną w kosteczkę cebulę i dobrze mieszamy. Oliwę łączymy z sokiem z cytryny i musztardą i dokładnie ucieramy. Tak przygotowanym sosem polewamy sałatkę. Delikatnie zamieszać i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 03.03.2013 20:18
to jest to
Grażyna13 17.02.2013 16:15
Ciekawa :)
IZABELA29 23.12.2011 14:11
szybko i smacznie
IZABELA29 23.12.2011 14:10
szybko i smacznie
IZABELA29 23.12.2011 14:10
szybko i smacznie
IZABELA29 23.12.2011 14:10
szybko i smacznie
Motorek 23.03.2011 15:57
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak