Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pyszna domowa mielonka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe dość tłuste 2 kilogramy
bazylia do smaku
sól, pieprz do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 garsztka

Przepis i sposób przygotowania na: pyszna domowa mielonka

Mięso mielemy 2 razy dodajemy przypawy dobrze mieszamy, układamy ciasno w słoikach do połowy słoika , szczelnie zakręcamy, wtawiamy słoiki do garnka z ciepłą wodą ,tak do połowy słoików gotujemy 2 godziny, wyjmujemy ostawiamy na noc a nstepnego dnia ponownie gotujemy 2 godziny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak