Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowina w sosie pieczarkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina
pieczarki 1/2 kg
sos sojowy łyżki
śmietana 200 ml
pietruszka zielona
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina w sosie pieczarkowym

Wołowine pokroić w paski, usmażyć. Na głębokiej patelni podsmażyć pieczarki. Dolać sos sojowy, śmietanę i pietruszkę. Na koniec dodać mięso i gotować chwilę, aby smak przeszedł. Przyprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 27.10.2012 09:53
smaczna
m1monika 21.05.2012 10:49
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak