Składniki:
polędwica wieprzowa | 80dag |
olej | 6łyżek |
sól | |
pieprz | |
marynata | |
olej | 4łyżki |
ocet winny czerwony | 3łyżki |
musztarda | 1łyżeczka |
pieprz | 2łyżeczki |
natka pietruszki | 2łyżki |
koper | 1/2łyżki |
trybula | 1łyżka |
szczypiorek | 1łyżka |
polędwica wieprzowa | 80dag |
olej | 6łyżek |
sól | |
pieprz | |
marynata | |
olej | 4łyżki |
ocet winny czerwony | 3łyżki |
musztarda | 1łyżeczka |
pieprz | 2łyżeczki |
natka pietruszki | 2łyżki |
koper | 1/2łyżki |
trybula | 1łyżka |
szczypiorek | 1łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: