Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gorąca czekolada z rumem i bitą śmietaną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czekolada w proszku 2 łyżki
bita śmietana 2 łyżki
rum 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: gorąca czekolada z rumem i bitą śmietaną

Czekoladę zalewamy 150 mlilitrami gorącej wody dodajemy rum , i mięszamy , na wieszk bita śmietana

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 07.07.2011 20:49
pyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak