Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
kukurydzy puszka
sól
pieprz
jogurt naturalny 1 małe opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską dokładnie umyć, osuszyć i pokroić w paski, po czym włożyć do salaterki. Następnie dodać do niej tuńczyka osączonego z zalewy, osączoną kukurydzę, pokrojony w kostkę ogórek. Przyprawić do smaku. Wszystko polać jogurtem naturalnym lub sosem jogurtowo-majonezowym (wymieszać pół na pół jogurt naturalny z majonezem) i dokładnie wymieszać wszystkie składniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 21.10.2011 23:28
zamierzam się już do sałatki z tuńczykiem od dłuższego czasu, muszę w końcu zrobić
Motorek 27.07.2011 11:12
pycha
kanu83 09.07.2011 13:09
fajne połączenie
kotlet 05.06.2011 11:41
pyszności
Edyta38 05.05.2011 20:08
pyszna
aacaac 03.05.2011 07:30
ciekawe
Zoso 12.04.2011 21:27
niezłą sałatka
RenataZ-et 17.03.2011 19:45
Bardzo lubię takie sałatki
rosik93 07.11.2010 09:20
Rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak