Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i papryki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 szt
por 1 szt
papryka czerwona 0,5 szt
jabłko 1 szt
oliwa 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
śmietana 2 łyżki
cukier do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
ogórek kwaszony 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i papryki

Kapustę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić w krążki. Paprykę i ogórki pokroić w kostkę. Wszystko zalać śmietaną wymieszaną z olejem i musztardą, przyprawić do smaku, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 29.03.2012 20:52
Kolorowa i bardzo apetyczna.
Iwona51
Iwona51 26.11.2011 10:25
pycha
LuKaSz4761 24.09.2011 07:58
Dziś ją próbuję
Monika193
Monika193 06.06.2011 22:13
naprawdę super
MAR3STA 05.02.2011 15:33
świetna do obiadku;)
Margo1 29.12.2010 09:31
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak