Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
papryka czerwona 1 szt
ogórek kiszony 1 słoik
cebula 1 szt
szynka 20 dag
ser żółty 10 dag
sól do smaku
pieprzdo smaku
jaja 4 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 20 dag
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy

schab pokroić w plastry ,robić, posolić, popieprzyć do smaku .pokroić papryke , cebule ,szynke i ogórek oraz ser w paski , po jednej porcji powkładać na jedną sztukę schabu . Następnie obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy na patelni. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 23.05.2012 21:25
Takie zrazy uwielbiam :)
goofy9 12.08.2011 20:50
wygląda smacznie i świetny przepis
wolochski 27.06.2011 22:26
super
MARZA2 11.12.2010 16:28
smaczne
Agnieszka172 25.10.2010 08:18
pyszne. lubię takie
Emilia22 24.10.2010 14:47
jakie smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak