Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół rybno – grzybowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z ryb 2 litr
sól
Liść laurowy suszony Prymat
jajko 1
ziele angielskie

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół rybno – grzybowy

Ryby gotujemy. Oddzielnie gotujemy grzyby. Do wywaru z ryb dodajemy wywar z grzybów. Otrzymujemy rosół. Podajemy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak