Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tuńczyk z ryżem na obiad

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 PUSZKA
kukurydza 1 puszka
sól i pieprz do smaku
cebula 1/2
ryż 2 torebki
żółty ser 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: tuńczyk z ryżem na obiad

Ugotowąc ryż. Cebulkę drobno pokrojoną zeszklić na maśle. Do ugotowanego ryżu dodać kukurydzę, tuńczyka i cebulę . Do jeszcze ciepłego ryżu dodać starty źółty ser.
Doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 07.11.2012 09:21
dobre
novita23 01.03.2011 15:47
lubię tuńczyka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak